Kondomer og sexlegetøj hos kondomsjov.dk

Kondomer og sexlegetøj hos kondomsjov.dk

Der var en gang hvor det at købe kondomer “bare” var noget man gjorde for at beskytte sig, men det er slut nu, altså at købe det kun for beskyttelsen. Kondombranchen og udvalget af kondomer har udviklet sig meget, og man kan nu få kondomer med alle mulige små finesser, som bringer mere nydelse ind i samlejet, for begge parter vel og mærke. Bare lige for at nævne nogle enkelte detaljer kan kondomer med knopper, kondomer med riller eller kondomer med smag alle nævnes som noget der gør brugen af kondomer mere interessant end det har været.

Hos kondomsjov.dk sætter vi vores kunders behov forrest, og dem er der mange af, har vi fundet ud af. For at kunne dække alle disse krav til kondomerne, har vi udvalgt et lille udvalg af de bedste producenter når det kommer til kondomer. Her på siden sælger vi kondomer fra NJC, Protex, Durex, Condomi, RFSU og Worlds Best. Til sammen leverer disse producenter et bredt udvalgt der dækker alle de krav og behov der måtte være hos den enkelte kunde, både kvinders og mænds. Mangle oplever fx at kondomer er hæmmende for følelsen, og gør at det hele går “ned af bakke”, her kan vi tilbyde vores tynde kondomer, som øger følsomheden for manden. Har du derimod problemer med at holde længe når akten er igang, kan du finde et stort udvalg af bedøvende kondomer hos kondomsjov.dk, eller prøv vores nyeste produkt blivved servietten, der hjælper mod for tidlig sædafgang. 

Når du handler hos Kondomsjov.dk er der altid gratis fragt, og du modtager din bestilling inden for 1-2 arbejdsdage. Desuden undvære du de røde øre ved at stå i det lokale supermarked og køber kondomer, samtidig med du kan læse om kondomerne i fred og ro her på siden, så du får bestilt de rigtige kondomer.

Blivved æsken