Udgivet i Skriv en kommentar

Hvor kan man købe kondomer?

Det klassiske sted at købe kondomer er nede på apoteket, og det er måske ikke så klassisk længere alligevel, for der er efterhånden kommet en række alternativer til det. Nu kan man også købe i alle supermarkeder, døgnkiosker og 7-11. Fælles for de fysiske butikker er det dog, at udvalget er meget begrænset, og at priserne typisk er høje – og når ja, så er det nok ikke alle der synes det er lige sjovt at købe kondomer imens andre folk kigger.

Alternativet er at købe kondomer online, og det er efterhånden blevet mere og mere udbredt. Der findes en lang række af kondom webshops derude – det er bare at søge efter “kondomer” på Google. Ligesom kondomer er sexlegetøj også helt oplagt at købe over internettet, da det kan være lidt pinligt gå ned i en butik for at købe, samtidig med at du online finder et markant større udvalg til bedre priser.

Fordelen ved at købe online er, at du kan sidde derhjemme i fred og ro, og finde lige præcis det kondom der passer til dine behov. Prisen vil du sjældent blive skuffet over, og fordi kondomer er så nemme at fragte, koster leveringen af dem heller ikke det store – nogle steder er det endda gratis. Det er det hos os (ved køb over 300 Kr.) – find dine kondomer i ro og mag her på www.kondomsjov.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *