Udgivet i Skriv en kommentar

Kvindelige kondomer – hvordan man bruger dem?

Kvindelige kondomer giver en kvindelig mere kontrol, når hun har brug for det. Virkelighed, den første kondom designet til at blive båret af kvinder. Lavet af blød polyurethan giver kvindens kondom virkelig større beskyttelse mod graviditet og sygdom, fordi den dækker mere område. Kvinder, nu kan du være sikker på at du bliver beskyttet med Kvindelige kondomer. Åbn den kvindelige kondompakke forsigtigt, rive ved hakket øverst til højre på pakken. Brug ikke saks eller en kniv til at åbne. Den ydre ring dækker området omkring åbningen af ​​vagina. Den indvendige ring bruges til indsætning og også for at holde kappen på plads under samleje.

Mens du holder den kvindelige kondom i den lukkede ende, tag en fleksibel indre ring og klem den med en stor og anden eller langfinger, så den bliver lang og smal. Vælg en position, der er behagelig til indsættelse – squat, løft et ben, sid dig eller læg dig ned. Sæt forsigtigt den indre ring ind i vagina. Føl den indre ring gå op og bevæge sig i position. Placer pegefingeren på kondomens inderside, og skub den indre ring op så langt som den går. Vær sikker på, at kappen ikke er snoet. Den ydre ring skal forblive uden for vagina.

Den kvindelige kondom er nu på plads og klar til brug sammen med din partner. Når du er klar, skal du let lede din partners penis ind i kondomens åbning med hånden for at sikre, at den går korrekt – sørg for, at penis ikke kommer ind på siden mellem skeden og vaginalen. For at fjerne kvindens kondom skal du dreje den ydre ring og trække kondomen forsigtigt ud. Pak kondomet i pakken eller i vævet og kast det i skraldet. Sæt det ikke på toilettet. Kvindelige kondomer .

Tryghed

Forskning har antydet, at kvindelige kondomer måske må prøves op til 3 gange, før brugerne bliver trygge og komfortable ved at bruge det. Nye brugere bør forsøge at indsætte enheden flere gange og hver gang med kroppen i en anden position for at finde den mest komfortable en. Mens individuel rådgivning og personlig pasning kan hjælpe med at berolige kvinder, kan gruppesamlinger og peergrupper overvinde den tidlige opgave, at kvinder kan dele bekymringer, ideer og griner med hinanden.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *