Udgivet i Skriv en kommentar

Hold længere i sengen

Hold længere i sengen.

Betydningen af ​​begrebet “for tidlig sædafgang” (prematur ejakulation) er måske ikke altid let at definere.

Med andre ord, da definitionen er baseret på en persons oplevelse af at komme for tidligt, varierer det fra person til person. Nogle mennesker oplever udløsning/udløsning næsten med det samme, når du bliver stimuleret, eller når du penetrerer din partner. De fleste vil nok gerne holde lidt længere og have sex over længere tid. Fælles for mange mennesker er, at for tidlig sædafgang også er relateret til en partners seksuelle tilfredsstillelse.

Den lægelige vurdering af for tidlig sædafgang er, at samlejet ikke bør vare længere end 1-2 minutter.

Selvom erfaringer og beskrivelser af dette varierer, relaterer de alle til vanskeligheder med at kontrollere og forsinket ejakulation og den indvirkning det har på dit sexliv.

Er dette almindeligt hos mænd?

For tidlig/hurtig ejakulation er almindelig. Ofte skyldes det, at det føles så godt, at det er svært at holde en orgasme tilbage. Men det kan også være, at du er nervøs, hvilket kan gøre det svært at holde udløsningen tilbage. Den tredje almindelige årsag er, at problemet er relateret til rejsningsproblemer. Hvis en mand kræver intens stimulering og er fokuseret på sin egen fornøjelse for at opretholde en erektion, kan han have svært ved at håndtere interaktioner med sin partner, såsom samtidig stimulering.

Mange mennesker ved, hvor længe “normalt” samleje skal vare, men tror ikke på, at de kan gøre det. Derfor synes folk som regel, at man kommer for tidligt, selvom det normalt ikke er hurtigere end andre mænd. Partnerne angiver ikke, hvor længe samleje varer, men den gennemsnitlige tid er normalt under 5 minutter i stedet for over 10 minutter, hvilket kan overraske mange mennesker.

 

“Kombinerede orgasmer” og forestillingen om, at sex er bedre, når begge dele opstår på samme tid, gør det endnu sværere at forbedre seksuel præstation.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *